Een WordPress website of webdesign op maat

Ik ontwerp en ontwikkel jouw WordPress website op maat in Zwolle. Met het WordPress systeem kan iedereen zijn eigen website aanpassen en onderhouden.

Om je een indruk te geven wat een WordPress website op maat inhoudt, vertel ik in het kort mijn proces. Uiteraard is elke klant uniek en bekijk ik per opdracht wat de meest effectieve oplossing is.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende type websites ontwikkelt. Van kleine tot grote WordPress websites. Alle websites zijn voorzien van zoekmachine optimalisatie zodat ze gevonden kunnen worden in Google.

Webdesign op maat

Het ontwerpproces begint altijd met een onderzoek naar de doelgroep en de visie van de klant. Met een duidelijk beeld van de klant én de doelgroep, kan ik de juiste keuzes in het ontwerp van een website maken. Een website voor een speelgoedwinkel ziet er immers anders uit dan die van een klusbedrijf. Een website met webdesign op maat past dus perfect bij de visie en de doelgroep van de klant.

Ik zorg dat het ontwerp van een website altijd geoptimaliseerd is voor alle schermformaten, zodat de eerste stappen om hoger in Google te komen gedaan zijn.

Webdesign website op maat in Zwolle

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) om een website, blog of webshop makkelijk en eenvoudig te onderhouden. Zonder uitgebreide kennis van programmeren en het maken van websites, is het aanpassen van teksten en afbeeldingen een eitje.

Wist je dat meer dan 30% van de websites op het internet draait op het WordPress systeem? Dit betekent dat je dagelijks meerdere WordPress websites bezoekt zonder dat je het door hebt.

Bij het maken van een website op maat, ontwikkel ik een thema die te beheren is in WordPress. Je hebt daarom altijd de vrijheid om je teksten en afbeeldingen aan te passen wanneer jij dit wil. Daarnaast heeft WordPress het voordeel dat het veilig en geschikt is om in de toekomst nieuwe uitbreidingen te maken.

WordPress website op maat in Zwolle

Neem contact met mij op om te zien wat voor effect een website op maat voor jouw online identiteit kan betekenen. Onder het genot van een kop koffie bespreek ik graag alle mogelijkheden.

Samenwerken

Let's connect

Benieuwd of dit voor jouw online identiteit ook werkt?

Ik laat je graag zien wat de opties zijn.

    ×

    Een Wordpress website of webdesign op maat laten maken, je vindbaarheid in Google verbeteren of werken aan online marketing.

     

    Wat is nou handiger dan de mogelijkheden via WhatsApp bespreken?

    × Even overleggen?