Kemerink water- en doseertechniek

Waar het begon

Over de klant

Kemerink water- en doseertechniek is gespecialiseerd in het zuiveren van bronwater en het ontharden van leidingwater. Het bedrijf beschikt over veel kennis van de agrarische sector.

Het bedrijf is toonaangevend in het leveren van klant specifieke oplossingen. Kemerink wil op een efficiënte manier meer toegevoegde waarde creëren voor haar klanten.

Het idee

Projectomschrijving

Om beter te scoren in Google is het enorm belangrijk dat je website te gebruiken is op alle schermformaten. Dit was één van de redenen om voor Kemerink een website op maat te maken.

De klant heeft de mogelijkheid om in WordPress de content zelf aan te passen. Met zoekmachine optimalisatie is de website beter vindbaar in Google.

Concept

Het ontwikkelen van een vernieuwde identiteit die modern en bij de doelgroep past.

Ontwikkeling

Het ontwerpen en programmeren van een nieuwe website die te beheren is door de klant.

Online marketing

Doormiddel van zoekmachine optimalisatie wordt de website beter gevonden.

Cijfers

Het resultaat

De nieuwe website van Kemerink is het online visitekaartje geworden van het bedrijf. Door content te verdelen over meerdere pagina’s en sectoren weet de bezoeker alle informatie eenvoudig te vinden.

Bezoekers kunnen op een gebruiksvriendelijke manier meer informatie vinden over het zuiveren van bronwater en het ontharden van leidingwater

Kemerink Watertechniek
Samenwerken

Let's connect

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Ik help je graag bij het ontwikkelen of verbeteren van je online identeit.

    ×

    Een Wordpress website of webdesign op maat laten maken, je vindbaarheid in Google verbeteren of werken aan online marketing.

     

    Wat is nou handiger dan de mogelijkheden via WhatsApp bespreken?

    × Even overleggen?